Creatief
Resultaatgericht
Innovatief
Onafhankelijk

Klant aan het woord

Als zelfstandige onderneming richt Technisch Installatie Buro Van Dort b.v. zich al vele jaren op het ontwerpen en installeren van werktuigbouwkundige installaties in gebouwen. Maar ook voor beheer, service en onderhoud zijn zij een betrouwbare partner.

Met hun specialistische kennis en no-nonsense aanpak, verzorgen zij zowel grote geavanceerde installaties in de utiliteitssfeer en de particuliere markt, als kleine aanpassingen aan installaties in de private en publieke sector.

Deze no nonsense aanpak past prima in de samenwerking tussen Van Dort en 3ING.


Werkzaamheden Universiteitsmuseum Utrecht

Na de eerste verbouwing in de jaren 90 is Van Dort in februari 2021 met een nieuwe verbouwing gestart in het Universiteitsmuseum Utrecht. Voor het einde van dit jaar zullen zij het gehele pand voorzien van een nieuw centrale verwarming- en gekoeld watersysteem. Buiten deze werkzaamheden verzorgen zij ook de gehele meet- en regeltechniek, loodgieterswerkzaamheden en luchtbehandelingsinstallatie. Dit doen zij samen met hun vaste onderaannemers en partners. Vanuit onze expertise hebben wij het voorbereidingstraject verzorgd van ontwerp, calculatie tot en met de benodigde berekeningen, co√∂rdinatie  en tekeningen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

fotoVanDort 2

Michel van Dort

Directeur
Technisch Installatie Buro van Dort

Bert Hoogeboom (links) en Michel van Dort (rechts)


Neem contact op!

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

Of bel naar 033-4557330