Creatief
Resultaatgericht
Innovatief
Onafhankelijk

Klant aan het woord

Voor project BUUR Leidsche Rijn Centrum, Utrecht is 3ING namens Wonam gevraagd om mee te kijken in de contractstukken en toezicht te houden op de bouwlocatie. Met een proactieve houding, informeren naar de voortgang, de tekeningen, de berekeningen, de keuringsmomenten op locatie, is het fijn samenwerken.

Op vragen en issues wordt snel geschakeld en het duurt niet lang voor terugkoppeling. Met heldere rapportages worden de aandachtspunten tijdens de uitvoering in kaart gebracht en verstrekt aan de opdrachtgever zodat de uitvoeren de partij hier mee aan de slag kan. De expertise op installatie gebied is hier zeer zeker in huis!

Edwin Linkedin kleur ET

Edwin Tensen

Realisatiemanager
Wonam

Wonam is een woningbouworganisatie die huurwoningen voor onder andere het middensegment in de regio Amsterdam en Utrecht ontwikkelt. Zij spelen daarmee actief in op de grote behoefte aan dit type woningen. Ze ontwikkelen in eigen beheer en bieden huurders een complete woning met alle comfort, lage energiekosten en voldoende vierkante meters.


BUUR in Leidsche Rijn Centrum

Het project BUUR is de directe buur aan de zuidzijde van Leidsche Rijn Centrum. De plannen voor deze kavels zijn volop in ontwikkeling.

Er worden 454 huurappartementen gerealiseerd met gezamenlijke binnentuinen en winkelruimtes voor kleinschalige en maatschappelijke initiatieven onder de naam Artisan. Zo ontstaat een unieke ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van Leidsche Rijn en Utrecht.

Neem contact op!

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

Of bel naar 033-4557330