Creatief
Resultaatgericht
Innovatief
Onafhankelijk
over ons v2

3ING is er voor u

Er is in de loop van de jaren steeds meer technologie in gebouwen gekomen. Voor het ontwerpen en realiseren van een gebouw is steeds meer kennis nodig. Gevolg is dat er steeds meer gespecialiseerde adviseurs en installateurs betrokken zijn bij een project, die allemaal een stukje van het ontwerp voor hun rekening nemen. Samen moeten ze een gebouw maken, dat optimaal voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van de opdrachtgever en de gebruikers.

Dat vraagt om een ‘geïntegreerd ontwerp’ dat méér is dan een optelsom van verschillende deelontwerpen. Voorwaarde voor geïntegreerd ontwerpen is dat de inbreng van alle betrokken participanten inhoudelijk en qua planning uitstekend is afgestemd en dat zij voldoende vakbekwaam zijn. Ons ingenieursburo 3ING ondersteunt dat en staat voor u klaar.

pexels anete lusina 5239797 v2

INSTAPPEN OP ELK MOMENT

Hoewel het ‘traditionele’ bouwprocesmodel, met gescheiden verantwoordelijkheden voor ontwerp en uitvoering, nog steeds de meest voorkomende bouworganisatievorm is, zijn ‘geïntegreerde contracten’ sterk in opkomst. Onze ingenieurs zijn inzetbaar binnen alle contractvormen en kunnen diensten verlenen in alle fasen van de levenscyclus van een gebouw. Het volledige proces van initiatief t/m gebruik en exploitatie.

Voor ieder project dient in essentie dezelfde taken worden uitgevoerd. Essentiële werkzaamheden met betrekking tot de sturing en bewaking van het project, financiën, planning, risicobeheersing en dergelijke komen in iedere fase terug. De grootste variabele is het tijdstip waarop wij door onze relaties bij het project worden betrokken. Afhankelijk van de keuze van de opdrachtgever kunnen wij op elk gewenst moment in het proces worden ingezet. Onze werkwijze en flexibiliteit laat dat toe.

Ontmoet ons team
ron 250x250
Ron Haaksman

ronald 250x250 v2
Ronald Klasens

erik 250x250 kopie
Erik Peek

Bjorn van Buuren ZW 1 300x253
Bjorn van Buuren

paul 250x250 kopie
Paul de Otter

Jitse Haaksman

Neem contact op!

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

Of bel naar 033-4557330